Over Ons

OPGERICHT
1 JANUARI 2015
TE HENGELO
14 MEDEWERKERS
70% HTS
30% WO(+)
OPGERICHT
1 JANUARI 2015 TE HENGELO
14 MEDEWERKERS
70% HTS
30% WO(+)
WAAR WERKEN WE
90% IN HUIS
10% OP LOCATIE
OPDRACHTGEVERS
MKB & MULTINATIONALS
UIT BENELUX EN DUITSLAND
WAAR WERKEN WE
90% IN HUIS
10% OP LOCATIE
OPDRACHTGEVERS
MKB & MULTINATIONALS
UIT BENELUX EN DUITSLAND

Wij zijn:
We zijn elektronica, embedded software en mechatronica ontwikkelpartner van bedrijven en organisaties in de industrie, de IT en medische technologiesector. Met de inzet van bewezen technologie en methodes, en onze expertise op het gebied van embedded systems zorgen we er – samen met onze opdrachtgevers – voor dat producten systemen en oplossingen goedkoper, efficiënter en slimmer worden. Dit leidt in bepaalde gevallen zelfs tot unieke, sterk onderscheidende oplossingen, die gepatenteerd kunnen worden.

 

MVO:
Naast onze drive om samen met onze opdrachtgevers commercieel succes te boeken, streven we ernaar om innovaties te ontwikkelen die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu. Een voorbeeld hiervan is een sensoroplossing waarmee met minder stikstof-en CO2 uitstoot mest kan worden uitgereden en minder kunstmest nodig is. Onze technologie en kennis helpt daarnaast onze klanten die actief zijn in de zorg. Bijvoorbeeld door de ontwikkeling elektronica voor een heupairbag voor ouderen. Ook ontwikkelen we samen met onze klanten elektronica en software voor een chemotherapiedoseringsmachine.

Onze missie is:
We ontwikkelen en leveren, snel, transparant, en gebruikmakend van bewezen technologie en methodes, concurrerende elektronica, embedded software en mechanica voor de innovatieve oplossingen van onze opdrachtgevers.

Team en kernwaarden:
We gaan voor een langdurige relatie, kennen onze klanten en hun doelstellingen goed en zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de technische-en marktontwikkelingen. We geloven erin dat we met ons team van toegewijde werknemers – en door een open en transparant engineeringproces – onze opdrachtgevers kunnen voorzien in de best passende oplossing. Daarbij hebben wij een aantal speerpunten die richting geven aan ons handelen die we geregeld monitoren:

  • We willen leren en zijn nieuwsgierig;
  • We doen ons werk weloverwogen en gedegen;
  • We hebben een hecht, warm team en houden elkaars welzijn in de gaten;
  • We zijn open, eerlijk en transparant;
  • We streven naar continue kwaliteitsverbetering;
  • We leveren resultaat en zijn doelgericht;
  • We streven naar een zo prettig mogelijke klantreis;
  • We zijn vasthoudend, ook bij tegenslagen en laten ons hoofd niet hangen;
  • We willen vertrouwen winnen en deze verder uitbouwen met onze opdrachtgevers;
  • We verwachten respect van elkaar, van leveranciers en van klanten.
Contact

Neem contact met ons op