Software engineer

Software engineer

Als software engineer bij DynaTron heb je een veelzijdige baan. Je gaat werken aan unieke, maatwerksoftware, boven op de embedded software. Dit zijn bijvoorbeeld applicaties voor boordcomputers, chemotherapie doseringsmachines en software voor innovatieve sensoren.  De elektronica en apparaten waaraan wij ontwikkelen hebben bijna altijd een verbinding naar ons eigen Cloud platform. Ook dit platform is het domein van de software engineer. Hier moet de volledige backend infrastructuur continu worden uitgebreid en verbeterd en wordt gewerkt aan diverse gebruikersinterfaces. Daarnaast hebben we een start gemaakt met integratie van AI. Dit moet in de toekomst verder worden uitgewerkt.

Als softwarespecialist ben je betrokken bij het gehele traject, van requirementsanalyse tot aan de oplevering. Als je het leuk vindt heb je ook veel klantcontact. We hebben voorkeur voor mensen die een affiniteit hebben met embedded devices in combinatie met cloudtechnologie, mechatronica en machine learning. Je hebt dan ongeveer de het volgende profiel:

  • Opleidingsniveau: BSc, BEng, MSc Informatica, of een gerelateerde technische opleiding met ervaring.
  • Focus op: Linux, Java, Typescript, Node.JS, database-technologie.

Tags: Java, TypeScript, Node.JS, C#, Python, Qt, Scrum, software architecture, machine learning, databases, frontend design, Git, Linux.