Voorbeeldprojecten

  • Home

2kW motoraansturing voor luchtwassers

Voor een innovatief 0-emissie rundveestalsysteem hebben wij een kosteneffectieve motoraansturing ontwikkeld. De motoraansturing regelt de ventilatie in de mestput. De aansturing is voorzien separate sensor- en controller elektronica.

Navigatie-antenne voor AGV’s

AGV’s worden steeds vaker ingezet als goedkoop en robuust transportmiddel in bedrijfsgebouwen en op bedrijfsterreinen. Voor een opdrachtgever in de industriële automatisering hebben we een antenne ontwikkeld waarmee deze voertuigen kunnen navigeren.

EEG/EMG systeem voor fysiologisch onderzoek

Voor een klant gespecialiseerd in high-end EEG / HD EMG apparatuur hebben de engineers van DynaTron meegewerkt aan een nieuwe generatie apparatuur. Op locatie bij de opdrachtgever en vanuit ons kantoor zijn de ontwerpen gemaakt en is de documentatie aangelegd volgens de standaarden van de opdrachtgever.

NFC-reader voor toegangssystemen

Voor een klant actief in slimme afvalverzamelingsoplossingen is een SmartCard (NFC) lezer ontwikkeld. Met de kaart kan de container geopend worden. Op de kaart zijn ook credits aanwezig. Om deze reden is asymmetrische encryptie toegepast en is extra, hardwarematige beveiliging toegevoegd.

Automotive boordcomputer inclusief clouddiensten

Voor een klant actief in de automotive sector hebben we een volledig nieuwe boordcomputer ontworpen. De boordcomputer staat in verbinding met de cloud. Van daaruit kunnen de computers beheerd worden en kan de koppeling met systemen van derden worden gelegd. DynaTron heeft ook het cloud systeem hierbij ontworpen en gebouwd.

Radiobaken voor dwaaldetectie van ouderen

Voor een opdrachtgever actief in de zorgcommunicatie voor ouderen is een nieuwe baken ontwikkeld waarmee de sensor die ouderen bij zich dragen op grotere afstand kan worden gedetecteerd. Hierbij is rekening gehouden met de vormfactor, prijs en toegestaan zendvermogen.

Innovatief weegsysteem voor kalveren

Voor een opdrachtgever die gespecialiseerd is in stalinrichting is een innovatief kalverweegsysteem ontwikkeld. Met de oplossing kan
een enkele kalf in een box worden gewogen waarbij een filering plaatsvindt van producten die niet mee moeten worden gewogen zoals ontlasting en stro.

Mobiele encoder voor tv-camera’s

Voor een opdrachtgever die gespecialiseerd is in high-end streamingoplossingen voor de broadcast industrie is een mobiele 4K encoder ontwikkeld. De encoder is zeer compact en kan achterop een high-end camera worden geplaatst. De encoder wordt o.a. toegepast bij de BBC.

IoT A/D Converter voor preventief onderhoud aan machines

Proactief onderhoud van installaties voorkomt kosten. We hebben een sensormodule ontwikkeld die o.a. gebruikt wordt op koelinstallaties en waarmee essentiële parameters worden gemonitord. De sensormodule is gekoppeld aan een internetportaal.